Surówka z młodej kapusty wg Różyczki

Składniki

1/2 główki młodej kapusty
1 marchewka
1 cebula
sos:
3 łyżki oliwy z oliwek
1 łyżeczka cukru
oregano
bazylia
sól
pieprz
sok z cytryny
2 łyżki gorącej wody

Przygotowanie

Kapustę pokroić,dodać pokrojoną cebulę,startą marchewke posolić,odstawić na 10 min.

Do szklanki wlać wodę,oliwę z oliwek,zioła,cukier,sok z cytryny,wszystko dokładnie wymieszać ,odstawić na 10 min.

Kapustę przełożyć do salaterki, polać sosem,schłodzić w lodówce około 30 min.

Smacznego

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: