Sałatka Amerykańska Petry

Składniki

25 dkg wędzonego boczku w miarę chudego
20 dkg bobu
1 puszka czerwonej fasoli
1 puszka białej fasoli
pęczek szczypiorku
350 ml śmietany 18%
trochę oleju do smażenia (niekoniecznie)
2 cebule
sól, ostra papryka.

Przygotowanie

Pokrojony w kosteczkę boczek usmażyć, bób ugotować w osolonej wodzie, obrać z łupin, fasolę osaczyć, pokroić szczypiorek, składniki polączyć, poddusić 15 minut. Przyprawić do smaku.
Kaloryczne i ciężkie, ale smaczne!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: