Kanapki z masą jajeczną

Składniki

4 bułki kajzerki
4 dag masła
4 jaja
pęczek dymki ze szczypiorkiem
2 łyżki majonezu
4 dag startego żółtego sera
sół, pieprz

Przygotowanie

Ugotowane na twardo jajka, wystudzić obrać ze skorupek, zetrzeć na tarce z dużymi oczkami.Pokrajac drobno dymkę razem ze szczypiorkiem, zetrzeć ser.Wszystkie produkty wymieszać z majonezem, przyprawić do smaku solą i pieprzem.Bułeczki przekroić na połowę , posmarować masłem i rozłożyć masę jajeczną.Smacznego.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: