Mus Jabłkowy

Składniki

Jabłka (ilość według uznania)
Cukier cynamonowy (wg uznania)

Przygotowanie

Prosty, szybki i smaczny! Świetny sam a także jako dodatek do deserów. Pycha!

1. Jabłka obieramy i kroimy w ćwiartki (im więcej jabłek, tym kroimy je na mniejsze części).
2. Wkładamy jabłka do garnuszka. Dusimy pod przykryciem na małym ogniu. Co jakiś czas mieszamy. Wsypujemy cukier cynamonowy (ilość wg uznania). Dusimy do rozpadnięcia się jabłek (ma być mus).

SMACZNEGO🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: