sałatka z makaronem i tuńczykiem

Składniki

puszka tuńczyka (około 200 gram),
puszka kukurydzy (200 gram),
2 jajka ugotowane na twardo,
1 większy ogórek kiszony,
250 gram makaronu rurki,
majonez,
pieprz.

Przygotowanie

Do miski wrzucić odsączonego tuńczyka, pokrojene w kostkę jajka i ogórka, dodać kukurydzę i ugotowany makaron. Przyprawić pieprzem, dodać 2-3 łyżki majonezu i wszytsko dokładnie wymieszać. Przed podaniem wstawić na godzinę do lodówki żeby smaki się przegryzły.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: