pychotka z płatkami kukurydzianymi wg Ewy Wachowicz

Składniki

125 g masła
0,5 szkl. cukru
2 łyżki kakao
2 łyżki miodu
1 cukier waniliowy
250 g płatków kukurydzianych
garść orzechów laskowych
garść orzechów włoskich
garść rodzynków

Przygotowanie

Masło rozpuścić, dodać pozostałe składniki. masę wyłożyć na blachę, przycisnąć (np. taką samą blachą i coś na nią polożyć) i odstawić. po ostygnięciu pokroić na kawałki.

przepis autorstwa Ewy Wachowicz

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: