Menemen

Składniki

Menemen: to turecka jajecznica z warzywami.

8 jajek
1 cebula
4 pomidory
4 papryczki peperoni
5 lyzek tluszczu
sol, pieprz

Przygotowanie

1. Cebule i pomidory obrac i pokroic w kostke, peperoni pokroic w cienkie krazki.

2. Tluszcz rozgrzac na patelni i podsmazyc na nim na zloty kolor cebule. Dodac wtedy pomidory i peperoni i dusic ok. 3 minut.

3. Jajka rozmacic, dodac sol i wlac do warzyw i usmazyc jajecznice w miedzyczasie doprawiajac pieprzem i ew. sola.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: