Ciasto z jabłkami mojej mamy

Składniki

Ciasto:
0,5 kg mąki krupczatki
1 szkl cukru
1 jajko całe, 2 żółtka
1 margaryna
cukier waniliowy

nadzienie: 2 kg jabłek

Przygotowanie

Ciasto zagnieść, przeciąc na pół , rozwałkować na 2 prstokąty. Jednym wyłożyc spód blachy , na to wyłożyć starte na tarce o grubych oczkach jabłka i przykryć 2 częścią placka.
Ciasto wstawić do piekarnika na 160 stopni na 40 min.
Po ostudzeniu wyciągnąć ciasto z blachy i posypać cukrem pudrem.
To mój smak dzieciństwa:)

Mniam mniam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: