Krabowa łatwizna

Składniki

Opakowanie paluszków krabowychAnanas (1 puszka) – w kosteczkę
kapusta pekińska (średnia) – poszatkować
puszka kukurydzymajonezkeczupzioła prowansalskieczosnek granuolwanykoperek – świeży (posiekany) lub suszony
zdjęcie: sabia

Przygotowanie

Paluszki krabowe można po prostu rozmrozić i pokroić na mniejsze kawałki. Ja osobiście – jeszcze zamrożone wrzucam na patelnię, lekko solę, posypuję czosnkiem i koperkiem. (W ten sposób rozmrożą sie na pewno i są przepyszne nawet bez reszty przepisu!!!)

SOS (można zrobić wcześniej, żeby zioła lekko zmiękły): mieszamy majonez, keczup i zioła prowansalskie.

Reszta jak zawsze prosta: wrzucamy do miski pokrojonego ananasa, poszatkowaną kapustę pekińską, pokrojone paluszki krabowe i odsączoną kukurydzę.Mieszamy z sosem.

SMACZNEGO !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: